Hét oesterboek

De vraag naar oesters groeit. En daarmee de vragen óver oesters: Hoe worden ze gekweekt? Welke soorten bestaan er en wat zijn de verschillen precies? Hoe open je ze? Wat kun je er bij drinken én hoe kun je ze verwerken in gerechten?

Met het Oesterboek – ‘De Grand Cru van de Zee’ – ben je in één keer een kenner. En nog belangrijker: het is leuk om te lezen. Het boek telt ruim 140 pagina’s makkelijk leesbare informatie en is voorzien van veel mooi fotowerk.

Naast oesterrecepten van bekende Nederlandse en Belgische chefs  – waaronder Erik van Loo, Edwin Vinke, Sergio Herman – bevat het hoofdstukken over beroemde drankjes en gerechten met oesters zoals de Bloody Mary oyster shooter en De oesters van Nam Kee. Daarnaast is er een overzicht opgenomen van 36 Franse oesters met foto, smaakbeschrijving en wijnadvies.

Bestellen? Als cadeau (of) voor jezelf. > www.adrinzoon.nl.